Stephen King spune ca un personaj din „Stranger Things” merita propriul sau serial

Legendarul autor de groaza a postat pe Twitter pentru a sustine un spin-off pentru Yuri, unul dintre cele mai populare personaje atunci cand vorbim despre acest serial. La fel ca noi ceilalți, legenda horror Stephen King a urmarit sezonul 4 din Stranger Things 4. Sambata, romancierul a postat pe Twitter o idee pentru o emisiune spin-off axata pe unul dintre baietii rai (in afara de creaturi) din acest sezon. „Imi place tipul ala rus, e sclipitor, Yuri”, a scris King. “Merita propriul show. Ca BARRY, doar ca rus.” Stranger Things il descrie pe Yuri, care este interpretat de actorul Nikola Djuricko, drept „un contrabandist rus dezgustator si imprevizibil, care iubeste glumele proaste, banii gheata si untul de arahide crocant”. In serial, Yuri este intermediarul intr-o intelegere dintre Joyce si un gardian al inchisorii pe nume Enzo, care a fost insarcinat cu colectarea platii de la Joyce si sa-l ajute pe Hopper in ultima etapa a evadarii sale dintr-un lagăr de prizonieri din Rusia. (Spoiler: Din cauza lui Yuri, planul merge prost.)

Barry de la HBO este un serial de comedie întunecata cu Bill Hader, alumul Saturday Night Live. In primul sezon al serialului, Hader joaca rolul unui asasin deprimat care ajunge la o clasă de actorie din Los Angeles. Primele sapte episoade din sezonul 4 Stranger Things au sosit pe 27 mai. Inca doua episoade din sezonul in doua parri, inclusiv un episod final care se pare ca depaseste doua ore, vor ajunge pe 1 iulie. Cu toate acestea, faptul ca ultimele doua episoade sunt de dimensiunile a doua filme este un lucru interesant, acestea ar putea fi chiar ultimele episoade ale acestui serial, depinzand de cum evolueaza lucrurile. Nu se stie exact daca va mai fi un sezon nou sau nu, ideea este ca orice este posibil atunci cand vorbim despre Stranger Things. Stranger Things 4 a acumulat 286,8 milioane de ore vizionate in cadrul sau primelor trei zile, ceea ce este mai mult decat al doilea sezon din Bridgerton, semnificand exact popularitatea serialului in lume in momentul de fata.

Creatorii Stranger Things, Frații Duffer, sunt fani King de multa vreme. Vorbind pentru The Hollywood Reporter, Ross Duffer a spus ca „crescand, a fost o mare inspirație. El este ca un zeu pentru noi”. King este, in mod clar, un fan al serialului. Miercuri, el a postat pe Twitter ca „Noul sezon din STRANGER THINGS este cu adevărat cool – la fel de bun sau mai bun decat precedentul trei. Exista chiar si un riff CARRIE”. Dar autorul a numit si lansarea in doua parti a serialului „un fel de schioapa”. Aici multi ar tinde sa fie deacord avand in vedere faptul ca este un serial atat de asteptat iar oamenii vor sa mai tina in suspans fanii timp de mai mult de o luna avand in vedere cum se termina sezonul in curs. Cu toate ca este o miscare ce aduce mult hype, mai ales ca deja se vorbeste intens cum va fi finala sezonului 4 dupa cliffhanger-ul din ultimul episod difuzat. 

Un cont de Twitter pentru camera scriitorului Stranger Things a raspuns, scriind „Imi pare rau, unchiule Stevie, 8+9 inca nu s-au terminat, dar lucram cat de repede putem! Ma bucur ca va distrati si ca ati inteles telul nostru. Rip-off Carrie, in mod subtil.” Bine, a fost putin mai mult decat subtil in ultima vreme, insa ideea consta in faptul ca este evident pentru cei care au vazut si filmele cu Carrie White.