Xiaomi Mi Watch- review

Xiaomi a mai lansat pana acum si alte modele de ceasuri inteligente, dar Xiaomi Mi Watch este primul ceas care se lanseaza la nivel global. El se lanseaza deodata cu un model mai accesibil, Xiaomi Mi Watch Lite. Chiar daca este un ceas mai ieftin, are o serie de functii de fitness si de sanatate, dar si de utilizarea zilnica, precum afisarea notificarilor. Daca esti un fan al ceasurilor de la Xiaomi sau daca vrei sa iti cumperi un ceas fitness mai accesibil, acest nou ceas de la Xiaomi poate fi o alegere foarte buna. Pentru a afla mai multe informatii despre noul ceas al companiei, ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Xiaomi Mi Watch costa 119 lire sterline, fiind un pret dublu fata de Xiaomi Mi Watch Lite. Este mai ieftin decat un concurent la sau, adica Fitbit Versa, care costa 199 de lire sterline.

Xiaomi Mi Watch are 2 curele detasabile, este disponibil in negru, albastru si bej, iar cureaua are mai multe perforari pentru a permite respiratia pielii. Ceasul are forma rotunda si este usor si confortabil, aspecte foarte importante pentru a dormi cu el.

Ecranul este de 1,39 inci si este suficient de luminos, deci continutul va fi vizibil chiar si sub razele puternice ale soarelui. Derularea meniului este fluenta, lina. Ceasul iti pune la dispozitie 4 fete diferite. Nu exista functia Always on Display.

Ceasul are pana la 117 de moduri diferite de fitness. Prin aplicatia Xiaomi Wear vei putea vedea rezultatele antrenamentului tau, distanta, caloriile arse, timpul, ritmul, cata energie ai consumat si multe altele. Poate urmari yoga, curling si multe alte tipuri de sport. 

Pe langa capacitatea de urmarirea a spoturilor, este si un bun tracker pentru sanatate. El are un senzor de urmarire a ritmului cardiac, poate urmari nivelul de stres, de oxigen din sange, poate calcula cata energie ai consumat intr-o zi, poate urmari somnul, care in aplicatie el va aparea descompus in faze, in etape.

Ceasul mai poate reda muzica, ofera date despre conditiile meteo, poate porni camera de la telefon, afisarea notificarilor. Cu toate acestea, ceasul intampina o problema, meniul afiseaza pictogramele aplicatiilor, instrumentelor, doar ca nu se precizeaza fiecare dintre ele cum se numeste si ce face.

Compania spune ca ceasul ofera o durata de viata a bateriei de pana la 16 zile, fiind un rezultat foarte bun. Dar, in teste, ceasul a rezistat in jur de 10 zile de utilizare cu utilizarea frecventa a GPS-ului. Compania spune ca incarcarea completa necesita in jur de 2 ore.

Prin urmare, Xiaomi Mi Watch este un tracker foarte bun de fitness si pentru sanatate, are o lunga durata de viata a bateriei, functii utile, doar ca intampina cateva probleme legate de afisarea numelui aplicatiilor si instrumentelor.