Telefoane dorite pentru 2021

Anul 2021 a inceput, din punct de vedere tehnologic, foarte bine avand in vedere lansarea unor telefoane de top, cele din seria S21. S-a mai lansat Xiaomi 11, dar doar in China. Cu toate acestea, este de dorit ca in decursul acestui an sa se continue lansarea unor telefoane care au avut un succes foarte mare pana acum. Daca vrei sa afli care sunt aceste telefoane ce se doresc a fi lansat in 2021, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Seria iPhone 13 este una dintre cele mai asteptate serii, dar va dura o perioada de timp pana cand se vor lansa, avand in vedere faptul ca seria iPhone 12 s-a lansat la sfarsitul anului trecut. Printre imbunatatirile dorite se numara, rata de actualizare mai mare, optiunea de stocare de 1 TB, senzor de amprente sub ecran, un decupaj mai mic pentru camera frontala si adaugarea unei camere cu zoom optic. 

Seria OnePlus 9 este posibil sa se lanseze in martie sau aprilie si este posibil ca preturile de lansare sa fie mai mici. Este posibil sa existe OnePlus 9, OnePlus 9 Pro si OnePlus 9E. Toate cele 3 telefoane este posibil sa fie dotate du Snapdragon 888 si rata de actualizare este posibil sa fie de 120 Hz. Unul dintre este este posibil sa fie rezistent la apa si camerele poate ca vor fi imbunatatite.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este posibil sa vina cu un stilou, sa aiba o camera in ecran si un ecran foarte mare pentru un telefon pliabil. Este posibil sa se lanseze in a doua jumatate a anului.

Huawei P50 nu va avea in continuare aplicatiile Google, este posibil sa fie dotat cu procesorul Kirin 9000 care se gaseste si in Mate 40 si este posibil sa aiba un ecran curbat de 6,6 inci si se va mandri cu camerel sale excelente. Este posibil sa se lanseze la sfarsitul lunii martie.

LG Rollable este un telefon care de la dimensiunea unui telefon poate ajunge la cea a unei tablete, fiind un ecran de 6,8 si 7,4 inci. Este posibil sa fie dotat cu procesor Snapdragon 888, sa aiba 16 GB RAM si o baterie de 4,200 mAh, iar pretul va fi foarte mare.

Oppo Find X3 poate ca o sa aiba o camera macro, sa aiba NFC pe fata si spate, rezolutia sa fie 3K, rata mare de actualizare, incarcare rapida. 

iPhone SE 3 este posibil sa nu se lanseze anul acesta si daca se va lansa va avea un procesor A14 Bionic, ca seria iPhone 12. Exista sanse sa se lanseze un iPhone SE Plus care sa aiba un ecran de 5,5 inci sau 6,1 inci si este posibil sa nu mai aiba buonul Home si cadrele sa fie mai subtiri.