Ce inseamna un telefon resigilat?

Telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, iar preturile de la lansare atinge sume foarte mari pe care nu si le poate permite orice persoana. Atunci cand vezi un telefon care iti place foarte mult si ti-l doresti, dar cand vezi pretul mare, ramai cu un gust amar, esti dezamagit. Dar daca ti-l doresti atat de mult ar trebui sa il cumperi resigilat decat sa te indrepti catre un alt model care nu iti place la fel de mult. Multe persoane evita sa abordeze aceasta modalitate pentru ca se tem ca vor primi un telefon stricat pe care nu il pot folosi sau ca va fi spart, ca va avea zgarieturi si multe alte defecte. Tocmai ca sa nu mai crezi aceste lucru false, in randurile de mai jos explica ca inseamna un telefon resigilat. 

Daca vrei un telefon mai nou care este prea scump si nu ti-l poti permite, nu va trebui sa te gandesti sa iti cumperi alt telefon, trebuie sa cauti sa vezi daca exista telefonul dorit, dar sa fie resigilat. Cand vrei un Samsung Galaxy S10 Plus, Galaxy S20 sau Iphone 11 Pro, pretul lor initial nu este chiar atat de mic si de accesibil, dar resigilat va avea o reducere de vreo 200-300 de lei, iar in cazul in care nu mai ai aceasta suma de bani, poti sa abordezi cu incredere varianta de a-l cumpara resigilat. Oamenii cand vor un telefon asa de scump, fie vor sa il cumpere resigilat pentru a beneficia de reducere, fie il vor nou nout ca nu cumva sa primeasca un telefon spart, zgariat sau care are alte defectiuni. Dar cand vine vorba de a cumpara un telefon mai ieftin, precum Samsung Galaxy A8 2018, nu mai sunt atat de ingrijorati ca ar trebui sa inlocuiasca geamul la Samsung Galaxy A8 2018, fapt care este imposibil, pentru ca un telefon resigilat nu inseamna un telefon stricat sau spart. 

Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana. Acea persoana a utilizat telefonul pentru o perioada scurta de timp, maxim 30 de zile cate este perioada de retur, dar a realizat ca nu ii place sau ca se astepta sa fie altel sau varii motive. Asa ca, in perioada de 30 de zile i-a facut retur. Compania nu mai poate sa scoata telefonul la vanzare pentru a fost folosit de catre cineva si o sa ii puna un pret mai mic decat cel initial cu vreo 200- 300 de lei. 

Prin urmare, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva, caruia nu i-a placut sau a avut alte motive pentru care l-a returnat, iar telefonul va fi scos la vanzare cu un pret mai mic. Daca telefonul ar fi prezentat un defect sau zgarietura, telefonul nu ar fi fost primit la retur.