Cele mai bune casti VR pentru 2020

Multe persoane au suferit destul de mult cand nu si-au putut vizita familia prietenii sau daca au fost nevoiti sa stea in izolare singurele metode prin care vorbeau cu acestia erau videoconferintele. Dar nu este la fel ca atunci cand te afla langa persoana respectiva si vorbesti cu ea. Sunt persoane care au nevoie mai mult decat oricand sa stea langa acea persoana. Ei bine, o pereche de casti VR nu va rezolva complet aceasta problema, dar o va imbunatati. Te poti simti acum mai aproape de cineva. Castile VR sunt folosit si pentru jocuri si anul acesta au fost unele dintre cele mai bune jocuri. Trebuie mai intai sa te gandesti daca vrei o casca ce se conecteaza la computer sau consola sau vrei una independenta. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune modele de casti VR pentru acest an, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Oculus Quest 2 este cea mai buna pereche de casti VR independenta si costa 299 de dolari. Ofera o experinta virtuala foarte buna, castile sunt mici si rapide, confortabile, doar ca necesita un cont de Facebook pentru conectare. Este dotat cu urmarire autonoma a miscarii si are un controler VR cu 6 miscari. Afisajul este de inalta rezolutie. Aplicatiile sunt descarcate in memoria RAM a castilor. Acest model are un procesor mai limitat, dar se descurca foarte bine.

Valve Index costa 999 de dolari si este potrivit pentru a explora viitorul, castile sunt de inalta calitate si functioneaza cu hardware Vive. Pretul pe care il au este mult prea mare, are nevoie de un cablu de legare si o configurare a camerei. Controalele sunt sensibile la presiune. Ofera un sunet foarte bun, iar afisajul are un camp vizual clar si larg. 

Sony PlayStation VR cista 350 de dolari si este potrivit pentru jocuri. Rezolutia nu este atat de buna. Vine la pachet cu o serie de jocuri si functioneaza chiar si cu PS4, DualShock si Move.

HP Reverb G2 costa 600 de dolari, are un afisaj clar, de 2160 x 2160, cu un camp vizual de 114 grade, un sunet foarte bun, iar designul lor este foarte confortabil. Din pacate, nu ofera cele mai bune controlere.

HTC Vive Cosmos costa 700 de dolari, sunt scumpe, dar placile frontale au functii suplimentare ce se pot schimba, functioneaza cu Steam VR, au un vizor flip-up, are urmarire autonoma. 

Acestea fiind spuse, pentru a scapa de dispozitia proasta pe care poate ca o avem unii dintre noi cand trebuie sa stam acasa in izolare, aceste casti VR ne pot distrage si distra si timpul va trece mai repede. Unele modele sunt prea scumpe, dar si modele mai ieftine sunt o alegere potrivita.