Google Pixel 5- review

Google a lansat recent cele mai noi telefoane, Pixel 4A 5G si Pixel 5. Ambele ruleaza Android 11, fiind versiunea cea mai noua, au 2 camere ultra-largi, baterii mari, iar Pixel 5, spre deosebire de Pixel 4A, are cateva caracteristici in plus. Are un ecran cu o rata de actualizare de 90 Hz, cu 2 GB mai multa memorie RAM, o baterie putin mai mare, este din aluminiu si este rezistent la apa. El are atat functia de incarcare wireless, cat si wireless inversa. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, te invit sa citesti descrierea urmatoare.

Ambele modele au aceeasi configurare a camerei si sunt alimentate de catre acelasi procesor. Acum, este alegerea ta daca vrei sa cheltuiesti 20 de dolari in plus pentru Pixel 5, doar pentru o rata de actualizare mai mare si incarcare wireless. 

Google Pixel 5 nu mai are camera cu teleobiectiv pe care o avea Pixel 4, ci are acum o camera ultra-larga. Este mai buna atunci cand vrei sa surprinzi peisaje sau pentru a incadra un subiect intr-un camp mai larg. Telefonul are modul de noapte care este foarte util in conditiile de slaba iluminare, iar pozele realizate cu acest mod sunt foarte bune. Acum, modul de noapte se poate folosi chiar si in mod portret. Compania a mai adaugat un instrument ce te poate ajuta sa reglezi iluminarea portretelor. Cat despre video, telefonul are o stabilizare optica si electronica, avand rolul de a oferi videoclipurilor o calitate mult mai buna, fiind similara cu un videoclip realizat cu o drona. Exista mai multe moduri de videoclipuri, printre care si unul lent.

Google Pixel 5 ruleaza Android 11. Are modul intunecat, comenzi rapide, un instrument ce iti permite sa iti inregistrezi ecranul. Google Assistant poate sa pune in asteptare o persoana care doreste sa vorbeasca telefonic cu tine si iti va aminti ca este cineva in asteptare.

Telefonul este mai subtire, iar ecranul are o perforare in care se afla camera frontala. El este confectionat din aluminiu, spre deosebire de cel de plastic, Pixel 4A, doar ca nu este un aspect atat de vizibil. Are o rata de actualizare de 90 Hz, ceea ce ofera viteze mai mari in derularea paginilor web, jocuri si altele.Pentru a economisi durata de viata a bateriei, telefonul va reveni la 60 Hz.

Este dotat cu Snapdragon 765G si are o baterie de 4,000 mAh ce a rezistat in testul de redare video in mod avion 21 de ore si 17 minute.

Prin urmare, Google Pixel 5 are cateva functii mai bune decat Google Pixel 4A 5G, dar acum este la alegerea ta daca esti dispus sa cheltuiesti 200 de dolari in plus pentru el sau te multumesti cu ceea ce ofera Pixel 4A 5G.