Cele mai bune servicii de streaming

Daca iti place ca in timpul liber sa stai in pat si sa vizionezi cateva filme sau seriale, daca asta este metoda ta preferata de relaxare, inseamna ca ai nevoie de unele dintre cele mai bune servicii de streaming. Aceasta este o metoda buna de a nu mai folosi cablul TV si sa platesti un abonament la un serviciu de streaming. Preturile lor incep de la 20 de dolari pe luna. Acestea se pot folosi si de pa alte dispozitive, nu doar de pe un televizor, se pot folosi si de pe telefon, tableta, calculator. Pentru a afla care sunt cele mai bune servicii de streaming, urmareste randurile de mai jos pentru a afla. 

Incepem cu Hulu Plus Live TV care are o serie de canale, iar printre emisiuni se incadreaza The Handmaid’s Tale. Daca vrei sa ignori reclamele, daca vrei sa nu te mai deranjeze, va trebui sa platesti cu 10 dolari in plus. Acest abonament costa 55 de dolari. Printre canalele disponibile se numara BBC America, Comedy Central, MBL Network, MTV, NBA TV, NFL Red Zone, Nickelodeon si altele. 

Sling TV Blue costa 20 de dolari, dar are canale mai multe decat Philo, o interfata mai buna, chiar daca este putin mai scump decat acesta, dar in comparatie cu alte servicii de streaming, este ieftin. Are si 2 pachete de canale de 30 de dolari pe luna care se numesc Sling Orange si Sling Blue. Orange este pachetul Disney, iar Blue pachetul NBC. Canalae de pe Sling Orange sunt Animal Planet, ABC, Disney Channel, Nickelodeon, ESBN, etc, iar la Sling Blue sunt Animal Planet, Bravo, Discovery Channel, ABC, Fox si altele.

Youtube TV are si acesta mai mult canale si este singurul care are posturi locale. Are cel mai bun DVR cloud de grup, chiar si spatiu de stocare nelimitat si ofera 9 luni pentru a viziona inregistrari. Interfata sa este putin mai dificila, dar ofera multe caracteristici bune. Dar, acesta este cel mai scump serviciu de streaming TV Live, costa 65 de dolari, iar daca vrei sa economisesti bani, aceasta platforma nu este cea mai recomandata. Printre canalele incluse se numara A&E, History, Lifetime.

Fubo TV este potrivit pentru persoanele care doresc NFL pentru ca este singurul care il contine. Platforma a adaugat mai mult canale, printre care ESPN, Disney, Turner, CNN, TNT, TBS, NBA si MLB. Aceasta platforma are un pret de 60 de dolari.

Acestea fiind spuse, daca ai dori sa renunti la serviciul de cablu, acestea sunt unele dintre cele mai bune platforme de streaming pe care le poti alege si poti alege platforma in functie de preferinte si de canalele pe care le vei folosi cel mai mult.