Cele mai bune dispozitive Apple HomeKit din 2020

HomeKit este platforma de la Apple pentru dispozitivele inteligente pentru acasa. Vine insotita de o aplicatie care se poate descarca pe un Iphone sau iPad, iar apoi trebuie sa o asociezi cu dispozitivul respectiv. Apple HomeKit are o varietate de dispozitive inteligente, precum incuietori de usa, termostat, senzori de miscare, iar acea aplicatie poate controla toate dispozitivele de la Apple. Toate aceste dispzotive sunt compatibile cu asistentul vocal Siri. Pentru a afla care sunt cele mai bune dispozitive de la Apple HomeKit, fii cu ochi pe randurile de mai jos. 

Apple TV 4K costa 169 de dolari si este un hub. Dispozitivele de la Apple nu vine la pachet cu un hub, ceea ce inseamna ca va trebui sa cumperi unul separat. Nu este un hub ieftin, dar niciun hub de la HomeKit nu este. 

Ecobee3 Lite costa 170 de dolari si este un termostat inteligent care se controleaza prin intermediul lui Siri. Acesta accepta si senzor de temperatura. Daca nu esti acasa, poti sa pornesti termostatul din aplicatie. 

August Wi-Fi Smart Lock este incuietoarea inteligenta si vine la pachet cu un senzor DoorSense de inchidere. Wi-Fi este integrat, deci nu trebuie sa cumperi un modul separat. Functioneaza atat cu Siri, cat si cu Alexa si Google Assistant. Atunci cand nu esti acasa, Wi-Fi permite accesul de la distanta pentru a incuia si descuia usile. Nu este o incuietoare ieftina, dar cu siguranta este una buna. 

Logitech Circle 2 costa 140 de dolari, este o camera de securitate si poate fi montata atat in exterior, cat si in interior. Trebuie sa se afle in preajma unei prize, pentru ca nu are baterii. Dupa ce il montezi vei putea vizualiza continutul din aplicatie. Are senzor de miscare, viziune nocturna si sunet bidirectional. Aceasta camera costa mai putin decat concurentii sai, precum Arlo sau D-Link Omna. 

Lutron Caseta In-Wall Smart Dimmer Switch este un intrerupator inteligent si costa 90 de dolari. Poate sa controleze mai multe becuri simultan, dar si ventilatoare sau difuzoare de la Sonos. Toate aceste dispozitive comunica prin wireless. 

Philips Hue White LED Starter Kit costa 68 de dolari si poate fi reglat sa aiba un galben de 2700 K. Este un bec cu o putere foarte mare si culorile pot fi schimbate. 

Lifx Mini LED costa 37 de dolari si este un bec care are mai multe lumini. Foloseste Wi-Fi, deci nu ai nevoie de un hub. Luminile pot fi schimbate din aplicatie si se poate alege ca becul sa aiba mai multe culori simultan.

Acestea fiind spuse, Apple HomeKit este o platforma care iti pune la dispozitive o varietate mare de dispozitive inteligente potrivite pentru casa ta, iar cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune.