6 functii utile ale Alexei

Alexa a fost lansata in anul 2014 si acest lucru le-a permis dezvoltatorilor de dispozitive sa isi construiasca dispozitivele si sa aiba controlul vocal. A fost o abordarea foarte buna si un mod ideal de a te obisnui cu asistenta vocala, dar Alexa a evoluat atat de mult incat iti poate spune temperatura din casa, prognoza meteo si multe altele. Daca nu ai un dispozitiv care sa fie compatibil cu Alexa, poate ca vei vrea sa iti cumperi unul fiind atat de utila. In randurile de mai jos voi descrie care sunt cele 6 functii foarte utile ale ei. 

Amazon a cumparat acum mult timp compania Audible, care se ocupa cu cartile audio. Ele sunt utile atunci cand esti blocat in trafic, cand librariile si bibliotecile sunt inchise. Asa ca, Audible iti permite sa asculti cartile pe care de fapt au vrea sa le citesti.

Atunci cand a trebuit sa stam in casa, a trebuit sa ne adaptam fiecare dupa posibilitati, iar cei care obisnuiau sa mearga la sala, au trebuit sa isi faca antrenamentele de acasa. Varianta cea buna a fost un antrenament de 7 minute pe zi, este potrivit si pentru o zi incarcata pentru ca nu necesita mult timp si poti sa faci ce exercitii iti plac.

Dupa zi obositoare o pizza este o varianta foarte buna de a te relaxa, iar Alexa iti poate comanda o pizza preferata de la una dintre pizzeriile din apropiere, asa ca tu nu trebui sa depui nici cel mai mic efort, totul este rezolvat de catre Alexa. 

Yes Sire este un joc destul de distractiv si de altfel, simplu, unde trebuie sa raspunzi la niste intrebari cu da sau nu, in timp ce te joci. Daca banii sau influenta ta va creste peste 100, regele se va simti incoltit si te va decapita. Dar daca punctele scad la 0, regele te va alunga. Este un joc de strategie, distractiv, antrenant si este destul de simplu. 

Startfinder este un joc mai complex decat Yes Sire. In joc sunt actori cunoscuti, sunt incluse jocuri bazate pe zaruri.

Pentru a-ti face viata mai usoara si mai comoda, poti sa iti cumperi cateva dispozitive care se pot conecta la Alexa, precum Philips Hue sau un termostat inteligent, Ecobee, apoi le conectezi la Alexa, iar luminile vor fi aprinse doar printr-o simpla comanda vocala, iar temperatura din casa ta va fi regla fara ca tu sa setezi termostatul, trebuie doar a folosesti o comanda vocala.

Acestea fiind spuse, Alexa este un ajutor din ce in ce mai mare si este incorporat in mai multe dispozitive inteligente pentru a-i putea da comenzi, iar viata ta ar deveni mult mai comoda si iti va fi foarte utila.