Reduceri la laptopuri pe Best Buy

Daca nevoie de un laptop, dar nu ai un buget atat de mare pentru a cumpara un laptop pe care ti-l doresti, Best Buy obisnuieste sa faca reduceri la cateva produse, destul de semnificative, doar ca reducerea este pentru un timp destul de scurt. Sunt momente in care ai nevoie de un laptop, iar altele in care ai nevoie de o tableta. Daca le cumperi separat te va costa destul de mult, de aceea poti sa iti cumperi un laptop 2 in 1, care se poate folosi atat pe post de laptop, cat si de tableta. Reducerile sunt la cateva modele de laptopuri 2 in 1, unele dintre cele mai bune, asa ca daca ai nevoie de un laptop ai putea sa profiti de aceste reduceri pentru a-ti cumpara unul cu un pret mult mai mic. 

Incepem prin a descrie Asus Zenbook Flip, care costa acum 1,300 de dolari si reusesti sa economisesti 250 de dolari. Acest model are un ecran tactil de 15,6 inci, o rezolutie de 4K si mai are un al doilea ecran. Cand este folosit pe post de laptop, in loc de touchpad-ul clasic, are un ecran tactil care ii tine locul. Acesta este numit ScreenPad, are 5,65 inci si iti permite sa redai melodii de pe Spotify, dar poti sa fi atent si la alte activitati pe care le faci. Are un procesor Intel Core i7 de a 10-a generatie, o memorie RAM de 16 GB, grafica Nvidia GeForce GTX 1050, iar spatiul de stocar este de 1TB. 

Urmatorul laptop este Lenovo Yoga C940. Acesta costa 1,450 de dolari si poti economisi 250 de dolari. Acesta nu este 4K, dar este puternic, performant si elegant. Are un procesor Intel Athena, este incorporat cu un stilou si are un ecran 15,6 inci. Difuzoarele sunt destul de bune, rezolutia ecranului este de 1.920x 1.080, are 16 GB memoria RAM, are un Intel Core i7 de a 9-a generatie, grafica este Nvidia GeForce GTX 1650 si un spatiu de stocare de 512 GB.

HP Envy x360 costa 900 de dolari si poti economisi 100 de dolari. Are un ecran tactil 15,6 inci, o rezolutie de 1.920x 1.080. Are un Intel Core i7 de a 10-a generatie, 12 GB memoria RAM, grafica Intel Iris, spatiu de stocare este de 512 GB. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie si de un laptop, dar si de o tableta, aceste 3 modele de laptopuri 2 in 1 sunt unele dintre cele mai bune si acum se afla la oferta, iar daca vrei sa beneficiezi de aceste reduceri ar trebui sa te grabesti, pentru ca reducerile pe Best Buy nu dureaza atat de mult.