Varianta accesibila a Samsung Galaxy S20

In cazul in care iti doresti ultimul telefon lansat de catre compania Samsung, ci anume S20, dar ti se pare prea scump, LG V60 ThinQ 5G este varianta care poate concura cu S20 si vine cu un pret mai accesibil. Este un model preluat, dar are si cateva functii care il fac sa iasa in evidenta precum o carcasa de ecran care dubleaza dimensiunea afisajului, o mufa pentru casti si altele. 

LG V60 ThinQ 5G costa 800 de dolari, care este o diferenta de 200 de dolari fata de Samsung Galaxy S20 care costa 999 de dolari. Telefonul are o camera buna care realizeaza fotografii de invidiat, durata de viata a bateriei este mare, dar nu are toate functiile si caracteristicile pe care la are S20, dar tot reprezinta o concurenta pentru el. Are un ecran de 120 Hz, incarcare wireless inversa si o camera foto foarte buna. Daca vrei sa cumperi telefonul cu tot cu carcasa va trebui sa mai pui 50 de dolari in plus, dar tot este mai ieftin decat S20. Ecranul are 6,8 inci si este foarte confortabil sa vizionezi videoclipuri pe un ecran asa mare. Din cauza dimensiuni mari, telefonul este mai greu de manevrat cu o singura mana, daca stai sa cauti in browser ceva sau orice alta actiune ai nevoie de ambele maini. Culorile imaginilor sunt bogate si este usor sa vezi ceva pe telefon chiar si cand soarele bate foarte puternic. Acesta vine cu o culoare diferita de S20, ci anume albastru de cobalt.

Dual Screen este foarte eficient atunci cand trebuie sa faci ceva dar tot trebuie sa te uiti in telefon, precum o reteta sau cand te uiti la un videoclip din pat. Dar ai nevoie de o perioada de timp ca sa inveti cum functioneaza acesta functie noua. Controalele iti permite sa activezi sa dezactivezi ecranul, multitask, sa extinzi mai multe aplicatii, astfel incat sa functioneze ca o tableta, ba chiar poti sa utilizezi si un controller de jocuri. Poti sa elimini carcasa daca vrei sa revi la telefonul obisnuit, iar cand ai nevoie de o tableta poti sa il folosesti. 

Camera telefonul este buna, realizeaza fotografii bune si atunci cand obiectele sunt in miscare, dar si cu functia de focus se descurca bine. Are un zoom optic de 10x si modul de noapte care ajuta la realizarea fotografiilor clare chiar si in conditii de lumina slaba. Are un al treilea teleobiectiv care este utilizat pentru diferite efecte, precum 3D sau autocolante. Poti sa faci poze de tip portret chiar si in miscare, dar daca de exemplu parul se afla la margine este posibil sa vezi locul putin blurat. 

Acestea fiind spuse, daca S20 ti se pare prea scump, dar totusi vrei un dispozitiv asemanator, LG V60 ThinQ 5G este alegerea potrivita si economisesti 200 de dolari, sau doar 150 de dolari daca vrei si Dual Screen.