Apple TV Plus: un ghid pentru serialele si emisiunile noii platforme

Dupa cum bine stii, Apple TV Plus este noul serviciu de streaming al companiei si va fi lansat la data de 1 noiembrie. In cazul in care esti interesat de aceasta noua platforma si cauti sa afli despre emisiunile si serialele exclusive ale Apple TV Plus, ai nimerit la locul potrivit. Acesta este un ghid pe scurt referitor la programele pe care noul serviciu de streaming le va prezenta la lansare. Ce-i drept, Apple TV Plus va avea nevoie de cateva emisiuni de mare anvergura pentru a atrage utilizatori departe de serviciile consacrate precum Netflix, Amazon Prime sau Hulu. Ca sa nu mai mentionez si faptul ca Disney Plus e un serviciu ce arata mult mai promitator in comparatie cu cel al producatorului de iPhone, cel putin pana acum. Din fericire pentru Apple, serviciul sau incepe sa prinda contur, incetul cu incetul.

La evenimentul din 10 septembrie al companiei, cel in care au fost lansate noile iPhone-uri, ni s-a oferit o scurta privire asupra unora dintre cele mai interesante seriale noi care vin odata cu noul serviciu. Iar acum avem si un pret fix: 5 dolari americani / 21 de lei pe luna + TVA. Deci un pret destul de ieftin, mai ales atunci cand compari cu Netflix, care costa in jur de 60 de lei. Deci, la ce te poti astepta de la acest serviciu acum? De la povestile antologice ale lui Steven Spielberg la urmatoarea emisiune a lui Oprah Winfrey, la dramele aparute peste tot de la studiourile TV la un viitor post-apocaliptic – si chiar la un musical de Craciun (au gandit lansarea special intr-o perioada mai apropiata sarbatorilor de iarna). 

Fara alte adaugiri, sa vedem ce pregateste Apple pentru public:

  • See. Cu Alfre Woodard (12 Years a Slave) si Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) in rolurile principale, See este un thriller despre o lume post-apocaliptica in care oamenii si-au pierdut simtul vazului de secole intregi, pana in punctul in care multi se intreaba daca a existat vreodata vederea. Trailerul l-a facut sa apara un fel de Birdbox cu oameni ai pesterii din viitor. Oarecum.
  • The Elephant Queen. Apple nu a spus prea multe despre acest documentar de natura, dar a oferit un rezumat dupa evenimentul sau din 10 septembrie: The Elephant Queen, un film documentar apreciat si o scrisoare de dragoste cinematografica catre o specie aflata pe cale de disparitie, urmeaza un matriarh elefant si turma ei intr-o calatorie epica despre viata, pierdere si intoarcere. 
  • For All Mankind. For All Mankind este o noua serie de istorie alternativa, care isi reimagineaza cursa spațiala din anii ’60 -’70, dintr-o pozitie in care Uniunea Sovietica a adus primul om pe luna. 
  • Servant. Acesta se va lansa la scurt timp dupa platforma. Potrivit Apple, Servant este un nou thriller psihologic care „urmeaza un cuplu din Philadelphia in doliu, dupa o tragedie, care creeaza probleme conjugale si deschide usa pentru o forta misterioasa sa intre in casa lor”.
  • Oprah Winfrey. Prezentatorul va avea doua emisiuni TV. Prima va fi un documentar ce va analiza „flagelul si efectele hartuirii sexuale la locul de munca”, în timp ce al doilea va fi o serie multifunctionala care se va concentra pe problemele de sanatate mintala de pe tot globul.

Vor fi aceste productii suficiente pentru a atrage un public? Ramane de vazut.