Coolpad Dyno, smartwatch pentru copii

Coolpad este cunoscuta pentru a dezvolta smartphone-uri, insa calitatea nu este un lucru pentru care s-au remarcat pe piata de dispozitive electronice. Insa, prin faptul ca s-au reorientat, au reusit sa dezvolte un produs de calitate suficient de buna, pentru copii, family-friendly. Prin modelul Coolpad Dyno Smartwatch, un smartwatch pentru copii. Pe langa faptul ca este disponibil la un pret suficient de mic, mai pune la dispozitie celor mici optiuni si functii excelente din punct de vedere al comunicarii si siguranta.

Caracteristici

Fara indoiala, Coolpad Dyno este un model mai unic pe piata de smartwatch-uri, prin simpul fapt ca prezinta optiunile si caracteristicile unui telefon complet functional, cu tot cu cartela SIM. Un copil poate trimite apeluri, scrie mesaje, viziona videoclipuri pe YouTube sau juca jocuri fara sa aiba grija unui smartphone pe care il poate pierde oricand. Este practic un telefon mobil pe care copilul tau il poate purta la incheietura mainii. Smartwatch-ul mai prezinta si cateva aplicatii de baza pentru comunicare, dar si un dispozitiv pentru detectarea locatiei, lucru care poate ajuta la solutionarea rapida a unui incident in cazul in care copilul se afla, de exemplu, intr-o excursie. Una dintre cele mai interesante optiuni este posibilitatea unui utilizator de a-si conecta dispozitivul la un alt smartwatch Coolpad Dyno. Nu este personalizat la un nivel atat de inalt, insa functiile pe care le prezinta sunt satisfacatoare. Singura diferenta majora in comparatie cu un telefon mobil, din punct de vedere al specificatiilor, este absenta unei camere foto, un lucru perfect normal. Daca sunteti parinte si va doriti sa comunicati mai bine cu copilul dumneavoastra in timpul in care nu puteti fi acasa, dar sa-i oferiti in acelasi timp si o tehnologie de ultima generatie, ambalata intr-un design pe masura varstei sale, acest smartwatch este o alegere potrivita. Nu trebuie sa va faceti griji, ca in cazul unui telefon, ca o sa inceapa sa se joace cu el la scoala, in timpul orei. Din punct de vedere al caracteristicilor de siguranta, singurul lucru cu care are se sincronizeaza acest dispozitiv este aplicatia Coolpad.

Cu toate optiunile pe care le prezinta, software-ul dispozitivului nu este atat de bun. Astfel, lucruri simple, precum setarea unei imagini de profil, necesita mai multe incercari inainte ca aplicatia sa memoreze imaginea exact la locul ei. Pentru utilizatorii cu experienta mai mare in domeniul tehnologiei, aceast smartwatch este, intr-adevar, o provocare, insa un copil nu ar putea sa-si dea seama atat de rapid de diferenta dintre dispozitivul lui si unul mai bine cotat pe piata. Prin urmare, daca aveti un copil sub varsta de 12 ani si nu doriti ca acesta sa aiba propriul lui telefon inca, acest smartwatch reprezinta, in mod sigur, cea mai buna optiune. Este putin probabil sa mai descoperiti pe piata de gadget-uri un smartwatch disponibil la pretul de 150 de dolari (629 de lei), care sa ofere copilului dumneavoastra o experienta placuta, convingatoare, in acest sens, fara ca acest ceas sa necesite prea multe cunostiinte software din partea dumneavoastra, datorita interfetei sale extrem de accesibile.